Gevel 2022 verplaatst naar eind mei

Gevel 2022 verplaatst naar eind mei

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 20-12-2021

In nauw overleg met exposanten en de branche heeft de organisator van van GEVEL 2022 besloten de vakbeurs te verplaatsen van februari naar 31 mei t/m 2 juni 2022. Op dit moment zijn er voor exposanten en bezoekers teveel onzekerheden over de duur van de coronamaatregelen van de rijksoverheid en de impact daarvan op de beurs.

Live ontmoeten

Marisa Richter is een van de organisatoren en kijkt uit naar het moment dat de branche elkaar weer in levende lijve kan begroeten. “Er zijn veel ontwikkelingen en mooie initiatieven binnen de gevelbranche. Die willen we natuurlijk goed laten zien op GEVEL 2022. De behoefte van de branche om elkaar weer live te ontmoeten en te inspireren is groot. In het voorjaar hebben we meer garantie dat we een mooie editie van GEVEL neer kunnen zetten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.”

Architectenbureau UNStudio, één van de ambassadeurs van GEVEL 2022: ”We kijken ontzettend uit naar de ontmoeting met onze vakgenoten. Maar ook om ons programma en onze expositie voor GEVEL 2022 te presenteren. Het is echter onze grootste prioriteit om in de GEVEL Arena een enthousiast publiek te hebben dat zich veilig en comfortabel voelt. Een datum eind mei geeft meer zekerheid om dat doel te bereiken”

Rob de Jong is directeur van buitengevel isolatiespecialist Sto Isoned en voegt toe: “Wij zijn voorstander van het verschuiven van GEVEL 2022. De maatschappelijke onrust rondom de hoge Covid besmettingsgraad is groot. In combinatie met de onzekerheid over de Omikron variant is het belangrijk om klantenevents naar het voorjaar te verplaatsen. We hebben ontzettend veel zin in deze beurs en verheugen ons erop om onze interpretatie van het thema Inception te delen. Een paar maanden uitstel is niet het einde van de wereld.”

Over GEVEL 2022

Elke twee jaar komen exposanten en bezoekers bij elkaar op GEVEL om hun fascinatie voor de gebouwschil te delen. Daarnaast om kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van het ontwerp en de engineering van de gebouwschil. GEVEL 2022 heeft als thema ‘Inception’, dat zich vertaalt als ‘start, begin, idee’. Meer informatie over de deelnemers, het programma, de ambassadeurs en omlijstende activiteiten is de komende tijd te vinden op www.gevel-online.nl. Bezoekers kunnen zich daar ook gratis registreren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.