Heijmans realiseert Bosrijk Efteling

Heijmans realiseert Bosrijk Efteling

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 22-05-2008

Heijmans Bouw gaat de nieuwe verblijfsaccommodatie Efteling Bosrijk in Kaatsheuvel realiseren. Het gaat om de bouw van recreatiewoningen, appartementen, centrale voorzieningen en de aanleg van de complete infrastructuur. Het contract heeft voor Heijmans een waarde van ruim € 27 miljoen.

Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk beslaat ongeveer 17 hectare en ligt tegen het attractiepark en de golfbaan. Er komt een landhuis met appartementen en een honderdtal huisjes, in totaal goed voor duizend bedden.

Ook komt er centraal op het terrein van Efteling Bosrijk een nieuwe, grote waterpartij. Bij de bouw van de verblijfs-accommodatie wordt gebruik gemaakt van speciale bouwmaterialen met een authentieke uitstraling.

Infrastructuur
Als onderdeel van het contract realiseert Heijmans Infra alle bijhorende boven- en ondergrondse infrastructuur, zoals verhardingen, wegen, kabels en leidingen en de parkeer-gelegenheid bij de ingang. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart.

De bouw van de verblijfsaccommodaties begint eind mei. De eerste gasten nemen naar verwachting eind 2009 hun intrek op het park.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.