Het Houtwijs platform opgericht

Actualiteiten, Nieuws

Het Houtwijs platform opgericht

Door: Marjolein de Wit - Blok | 10-05-2023

In een samenwerking tussen SPEE architecten, Loop Development en Janssen de Jong Bouw is het Houtwijs platform opgericht. Houtwijs ontwerpt, ontwikkelt en bouwt met toekomstbestendige CLT-houtbouw systemen en beschikt hiertoe over een ruime ervaring, expertise en ontwikkelkracht in duurzame woningbouw. Het doel: bouwen aan een duurzamer Nederland.

Houtwijs staat voor een unieke samenwerking tussen drie initiatiefnemers en specialisten in biobased CLT-houtbouw: Spee architecten, Loop Development en Janssen de Jong Bouw.

Door hun kennis en ervaring te bundelen is Houtwijs in staat om CLT-houtbouw producten te realiseren van de hoogste kwaliteit. En van ontwerp tot oplevering. Efficiënt en duurzaam in gebruik en tijdens de bouw, en in alle schaalgroottes: van een maatwerk villa tot grootschalige woningbouw, tot wel 30 verdiepingen hoog.

Partners

SPEE architecten is sinds 2006 gespecialiseerd in het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen, die energieneutraal, biobased en circulair zijn. SPEE architecten geldt als een van de grote kennisdragers op het vlak van modulaire CLT-houtbouw in Nederland.

Loop Development kan bogen op ruim 25 jaar expertise in projectontwikkeling van grote gebiedsontwikkelingen en individuele projecten met een focus op duurzaamheid en energie neutrale woningbouw.

Janssen de Jong Bouw (een JAJO onderneming) zet groot in op nieuwe manieren van bouwen vanuit een krachtige circulariteitsambitie. Janssen de Jong Bouw is een innovator in bouwend Nederland die ook met eigen systemen zoals ModuFair furore maakt in de woningbouw.

Meer informatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.