Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut

Nieuws
Door: Petra Starink | 01-11-2012
Het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode, en Virtueel Platform, kennisinstituut voor e-cultuur, gaan vanaf 1 januari 2013 samen verder onder de naam ‘Het Nieuwe Instituut, voor architectuur, design en e-cultuur’. De nieuwe organisatie behoudt de huidige sterke merken.

De huidige merken blijven behouden en zichtbaar. De activiteiten op het gebied van architectuur, design, mode en e-cultuur worden voortgezet, met als afzender Het Nieuwe Instituut.

Het Nieuwe Instituut versterkt de wisselwerking tussen de drie disciplines. Het onderzoekt de betekenis van architectuur, design en e-cultuur voor de maatschappij en faciliteert de dialoog tussen de ontwerpdisciplines en de samenleving. Daarnaast beheert en ontsluit het erfgoed, verzorgt het een platformfunctie voor de drie disciplines, organiseert het een internationaal programma, heeft het een educatieve taak, entameert en stimuleert het onderzoek en programmeert het een wereldvermaard museum.  Het Nieuwe Instituut wordt gevestigd in Rotterdam, Museumpark 25, in het gebouw van het NAi.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.