Heuvelinkprijs 2022

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws, Prijsvragen

Heuvelinkprijs 2022

Door: Redactie ArchitectuurNL | 28-01-2022

Sinds 2008 organiseert architectuurcentrum CASA de Heuvelinkprijs. Deze prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt aan de architect van het beste nieuwbouwproject in Arnhem en omgeving. Voor deze twaalfde editie kunnen dan ook projecten worden voorgedragen die in de periode 2020-2021 zijn opgeleverd.

De Heuvelinkprijs is in de jaren ’90 in het leven geroepen door de gemeente Arnhem en dagblad ‘De Gelderlander’. De achterliggende gedachte was om de lokale architectuur meer bekendheid te geven en te stimuleren. Uit alle nominaties wordt door een vakkundige jury een shortlist samengesteld. Vervolgens kiest de jury een winnaar voor de juryprijs terwijl voor de publieksprijs iedereen zijn stem kan uitbrengen.

Winnaars 2020

De winnaars van de Heuvelinkprijs 2020 zijn woongebouw Bartok van Barcode Architects (vakjuryprijs) en het door DP6 ontworpen Focus Filmtheater (publieksprijs).

Projecten voor de Heuvelinkprijs 2022 zijn in te dienen door vóór 21 maart een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Heuvelinkprijs 2022.

Foto Bartok: Hans Wilschut

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.