House of Smart wint Herengracht Industrie Prijs

Nieuws

House of Smart wint Herengracht Industrie Prijs

Door: Petra Starink | 20-06-2016

De winkel House of Smart in Eindhoven heeft de Herengracht Industrie Prijs 2016 gewonnen. Het interieur van de winkel is ontworpen door Maurice Mentjens. De winkel biedt openheid door de grote etalageruiten die de voorbijganger een blik gunnen op de gedachtekronkels van deze smartshop. Het hele interieur is afgetimmerd in een wirwar van houten structuren en samen met het sobere palet van grijsnuances is een beeld ontstaan van een hersenschors.

Hoge kwaliteit van inzendingen

De jury, bestaande uit Prof Cees Dam, Anne van der Zwaag, Joep van Lieshout, Rutger van Oldenbeek en Madeleine van Lennep was blij met de 200 inzendingen waarbij alle categorieën interieurontwerp goed waren vertegenwoordigd. De kwaliteit van de inzendingen was hoog.

Lef en schoonheid

Alle genomineerde projecten beantwoordden volgens de jury aan de criteria: originaliteit, kwaliteit, innovatie en avontuur. Uiteindelijk werd gekozen voor Smart House die het meest getuigt van eigenzinnigheid, lef en schoonheid. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 2.500 euro en een trofee, ontworpen door Joep van Lieshout.

Meer informatie over de herengrachtindustrieprijs.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.