Ingezonden projecten Gulden Feniks 2016

Ingezonden projecten Gulden Feniks 2016

Nieuws
Door: Petra Starink | 02-02-2016

Loft Gulden FeniksIn totaal zijn er 83 projecten ingezonden voor de NRP Gulden Feniks 2016. Vanaf vandaag buigt de jury onder leiding van prof. IR. Karin Laglas zich over alle inzendingen. In mei worden de nominaties bekend gemaakt, eind juni volgt de prijsuitreiking.

Extra categorie: Lowbudget ,High Impact

In de categorie Gebiedstransformatie kwamen er 8 inzendingen binnen, voor Transformatie zijn er 33 projecten ingezonden en in de categorie Renovatie ontving de jury 42 projecten. Uit alle inzendingen kiest de jury ook nog een winnaar in de extra prijscategorie Lowbudget, High Impact.

Transformatie en renovatie

NRP reikt elk jaar de NRP Gulden Feniks prijzen uit aan de beste, mooiste en meest innovatieve (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland. De onafhankelijke stichting NRP bevordert het duurzaam (her) gebruik van de bestaande omgeving en het imago van transformatie en renovatie door verbinding, kennisdeling en inspiratie. NRP zet in voor duurzaam behoud en hergebruik van bestaand vastgoed. 

Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de website nrpguldenfeniks.nl en later gebundeld in een NRP Gulden Feniks 2016 Jaarmagazine.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.