Inschrijftermijn Duurzame Innovator Pitch tot 14 mei

Inschrijftermijn Duurzame Innovator Pitch tot 14 mei

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 26-04-2010

De inschrijvingstermijn voor de Duurzame Innovator Pitch is met twee weken verlengd, tot 14 mei 2010. Organisator Dutch Green Building Council (DGBC), heeft hiertoe op veler verzoek besloten. Jonge, startende, innovatieve ondernemers worden uitgenodigd hun idee voor een duurzame innovatie met het oog op vastgoed in te zenden. Een aantal inzenders krijgt de kans om zijn of haar idee te presenteren tijdens de vastgoedbeurs PROVADA. De winnaar ontvangt onder andere 10.000 euro ter ondersteuning van het project.

Tijdens de PROVADA 2010, van 8 tot 10 juni in Amsterdam RAI, krijgt een aantal inzenders de kans om hun duurzame innovatie te presenteren aan de vastgoedsector. De prijs is vorig jaar in het leven geroepen door de DGBC, een onafhankelijke non-profit organisatie die helpt bij het drastisch verduurzamen van de gebouwde omgeving in Nederland. Inschrijven kan tot 14 mei 2010 via de website.

Procedure
De jury selecteert uit de inzendingen 20 innovaties. Deze worden eind mei bekendgemaakt via de website van de DGBC en vervolgens tentoongesteld op de Green Market (op de PROVADA). Ze zijn daar voortdurend te bezichtigen voor alle bezoekers. Tijdens de beurs nomineert de jury 5 innovaties. Net als vorig jaar is er ook weer een publieksprijs. Het publiek kan middels een stemkaart een keuze aangeven en nomineert op deze wijze de zesde partij voor de pitch.

Prijs
De winnaar van de juryprijs wint dit jaar een geldbedrag van 10.000 euro, een full colour advertentie in het DGBC-magazine, één jaar gratis lidmaatschap van de Dutch Green Building Council en maatwerkondersteuning bij de ontwikkeling van het concept. Daarnaast lift de winnaar mee op de publiciteitscampagne rondom de prijs.

Meer informatie
Meer informatie vind u op de website www.dgbc.nl. Hier leest u ook alles over de inzendingsvoorwaarden.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.