Inschrijving Betonprijs 2017

Nieuws

Inschrijving Betonprijs 2017

Door: Petra Starink | 24-02-2017

De inschrijving van de Betonprijs 2017 is geopend. Projecten kunnen tot 1 september 2017 worden aangemeld bij de Betonvereniging. Met de Betonprijs worden projecten bekroond die een voorbeeld zijn van verrassende en opvallende, creatieve en innovatieve toepassingen van het materiaal beton.

Tweejaarlijkse prijs

De Betonprijs wordt elke twee jaar georganiseerd door de Betonvereniging en mede mogelijk gemaakt door het Cement&BetonCentrum, BFBN, Rijkswaterstaat en Platform Betononderhoud. Dit jaar vindt de 20e editie van de prijs plaats. Voor de Betonprijs komen bouwwerken in aanmerking die in Nederland of in het buitenland, door Nederlandse bedrijven zijn gerealiseerd en waarbij de goede eigenschappen van het bouwmateriaal beton op bijzondere wijze tot uiting komen. Voorwaarde is dat de projecten vóór 15 augustus 2017 in gebruik zijn genomen.

Betondag

Projecten kunnen tot 1 september 2017 worden aangemeld. De nominaties voor de Betonprijs worden half oktober bekendgemaakt. De prijsuitreiking is op 15 november, tijdens het Betonprijsdiner aan de vooravond van de jaarlijkse Betondag.

Het inschrijfformulier is te vinden op www.betonprijs.nl

Foto: Sorba Projects Winterswijk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.