Inschrijving Brick Award 2018 geopend

Nieuws

Inschrijving Brick Award 2018 geopend

Door: Petra Starink | 18-01-2017

Inschrijven voor de Wienerberger Brick Award 2018 kan weer. Innovatieve vormgeving, bijzonder gebruik van keramiek, functionaliteit, en duurzaamheid zijn criteria waarop de jury let. Tot 20 april kan men zich inschrijven. De winnaars worden in het voorjaar van 2018 bekend gemaakt.

Projecten met een buitengewone keramische architectuur kunnen meedoen. De jury bestaat uit internationaal gerenommeerde architecten. Na een eerste beoordeling volgen de nominaties voor de vijf categorieën. De Wienerberger Brick Award wordt sinds 2004 om de twee jaar toegekend. De prijs is in het leven geroepen om aan te tonen hoe innovatief en veelzijdig keramische bouwmaterialen, en in het bijzonder baksteen, in de hedendaagse architectuur worden gebruikt. Architecten kunnen hun eigen projecten voordragen. Kijk hier voor alle informatie over het inschrijven, de wedstrijdvoorwaarden en de winnaars van voorgaande jaren.

Boek Brick 18

Aan de Wienerberger Brick Award 2018 is een geldbedrag verbonden. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens de officiële Brick Award ceremonie in het voorjaar van 2018 in Wenen. Wienerberger presenteert tijdens deze bijeenkomst ook het indrukwekkende boek ‘Brick 18’, waarin alle genomineerde en bekroonde projecten gepresenteerd worden.
Bekijk het filmpje voor een impressie van de Brick Award 2016.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.