Inschrijving Brick award 2020

Nieuws

Inschrijving Brick award 2020

Door: Petra Starink | 22-01-2019

Voor de 9e keer reikt Wienerberger in 2020 de tweejaarlijkse Brick Award uit, de internationale prestigieuze prijs voor keramische architectuurprojecten. Met de Brick Award vestigt Wienerberger de aandacht op de veelzijdigheid van keramische bouwmaterialen. Inschrijven kan tot 9 april 2019.

Projecten voor de Brick Award 2020 kunnen door architecten, architectuurcritici en architectuurjournalisten worden ingediend. De prijs wordt in 5 categorieën uitgereikt: Feeling at home, Living together, Working together, Sharing public spaces en: Building outside the box. De laatste categorie gaat over innovatieve concepten en manieren om baksteen te gebruiken, zoals nieuwe bouwtechnologieën of bijzondere keramische toepassingen in projecten. In totaal worden 6 prijzen uitgereikt: naast de categorieprijzen is er ook een overall prijs.

Brick20

Een panel van architectuurjournalisten en -critici doet de eerste selectie van 50 projecten. Deze worden gepubliceerd in het boek Brick20 dat in het voorjaar van 2020 verschijnt.
Een onafhankelijke jury kiest de winnaars, die de prijzen in het voorjaar van 2020 in Wenen uitgereikt krijgen. Projecten hoeven niet met materialen van Wienerberger te zijn gerealiseerd.  Klik hier voor meer informatie over het indienen van projecten, de wedstrijdvoorwaarden en de winnaars van voorgaande jaren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.