Inschrijving Dutch Design Awards 2018

Inschrijving Dutch Design Awards 2018

Nieuws
Door: Petra Starink | 12-03-2018

De inschrijving voor de Dutch Design Awards 2018 is geopend. De 16e editie staat in het teken van winnaars, in elke categorie worden meerdere winnaars aangewezen. Inschrijven kan tot 25 april.

Dutch Design Awards

DDA beloont Nederlandse ontwerpers voor hun beste werk: projecten van gevestigde namen én van jong talent, waarmee ze laten zien hoe zij de wereld veranderen, vormgeven en verbeteren. Dit jaar is de looptijd voor alle onderdelen van Dutch Design Awards gelijk. De hoofdcategorieën zijn : Product, Fashion, Habitat, Communication, Design Research, Service & Systems. Jonge ontwerpers kunnen zich aanmelden voor de Young Designer Award Award en opdrachtgevers en ontwerpers kunnen zich gezamenlijk inschrijven voor de Best Client Award. Het beste uit alle categorieën wordt bekroond met de Future Award. Tijdens de DDW wordt de Public Award uitgereikt.

Beoordeeld op 3 criteria

Per categorie worden er drie winnaars aangewezen. De deelnemende projecten worden beoordeeld op de criteria: Esthethiek, Impact, Innovatie, Productwijze en Samenwerking. Doorslaggevend is de mate waarin het ontwerp vernieuwend is en/of een relevante bijdrage levert aan de samenleving.
Inschrijven kan hier

Dutch Design Week 2018

De Dutch Design Awards is onderdeel van Dutch Design Foundation en vormt het hoogtepunt van Dutch Design Week in Eindhoven met ruim 300.ooo bezoekers. De DDW is dit jaar van 20 t/m 28 oktober 2018.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.