Inschrijving NEPROM prijs 2019

Inschrijving NEPROM prijs 2019

Nieuws
Door: Petra Starink | 09-01-2019

Voor 1 februari 2019 kunnen er projecten worden ingediend die meedingen naar de NEPROM-prijs voor locatieontwikkeling. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt. In 2017 ging de prijs naar de gemeente Almere en ontwikkelaar Amvest met de ontwikkeling ZuiderDUIN. Eerdere winnaars waren de Markthal/Laurenskwartier van Provast en de Oriënt van ERA Contour in Den Haag. De winnaar wordt bekend op de Dag van de Projectontwikkeling 2019 op 16 mei 2019 in Den Bosch.

NEPROM prijs voor locatieontwikkeling

Met de prijs wil de NEPROM de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren en daarbij in het bijzonder de aandacht vestigen op het grote belang van goede samenwerking tussen overheid en professionele opdrachtgevers (marktpartijen). Een deskundige jury kijkt met speciale aandacht naar vernieuwende oplossingen en aanpakken die aansluiten op de opgaven van deze tijd, bijvoorbeeld elementen als herontwikkeling, consumentenwensen, klantbenadering, co-creatie, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Project inzenden

De aanmelding dient ondersteund te worden door de betrokken overheid en de betrokken marktpartij(en). Locaties kunnen worden aangemeld met het inschrijfformulier. Meer informatie is te vinden op de website van NEPROM

Jury

De jury zal de inzendingen beoordelen aan de hand van selectiecriteria. De jury bestaat dit jaar uit Heleen Aarts (Chief Executive Officer Amvest), Geurt van Randeraat (SITE urban development), Maaike Veeningen (Gemeente Almere), Bernard Hulsman (NRC Handelsblad) en Josja van der Veer (Directeur FCO VU).

Foto: ZuiderDUIN Almere

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.