Inschrijving Twentse Duurzaamheidsprijs 2015

Inschrijving Twentse Duurzaamheidsprijs 2015

Actualiteiten, Nieuws
Door: Petra Starink | 19-08-2015

Autarkische ark Twenste DuurzaamheidsprijsVoor de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015 worden gemeenten, bedrijven en particulieren uitgedaagd om hun duurzame project in te dienen. De winnaar ontvangt een voucher van 5000 euro die kan worden ingezet voor een duurzame activiteit of door-ontwikkeling van het betreffende gebouw, huis of bouwconcept.

 

Biobased en gerecyclede materialen

Duurzame projecten die ingediend kunnen worden zijn bijvoorbeeld bedrijvenpanden en woningen van biobased of gerecyclede materialen, particuliere “Nul op de Meter” woningen, zelfvoorzienende panden en duurzame transformaties van gebouwen. Maar ook duurzame bouwconcepten zijn welkom.

Alle ingediende projecten zijn te zien op de website pioneering.nl. Pioneering is het platform voor vernieuwing in de bouw en stimuleert met deelnemers uit de hele branche in projecten duurzaamheid in de bouw. Er is een speciale pagina waar iedereen de projecten kan bekijken en vergelijken. Alle vormen van duurzaam bouwen in Twente komen hiermee goed in beeld en dienen als voorbeeld voor anderen om ook duurzaam te gaan renoveren of bouwen.

Publieksprijs

De Twentse Duurzaamheidsprijs 2015 is een publieksprijs: iedereen kan en mag op haar of zijn favoriet stemmen. De drie genomineerden die uit deze stemming voortkomen dingen op 25 november tijdens de conferentie “Twente: Energie in de bestaande bouw” mee naar de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015.

Projecten kunnen tot 29 oktober worden ingediend. Het format, de spelregels en de voorwaarden voor aanmelding zijn te vinden op de website van pioneering.nl

Foto: LandschapLodge

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.