Interior Consult renoveert Château Holtmühle

Interior Consult renoveert Château Holtmühle

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 29-12-2008

Bilderberg en Interior Consult hebben een contract ondertekend voor een intensieve samenwerking voor de renovatie van Bilderberg Château Holtmühle in Tegelen. Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is hiermee verantwoordelijk voor het design en de uitvoering van de complete renovatie in Bilderberg Château Holtmühle.

Eind maart 2009 zullen alle werkzaamheden afgerond zijn en heeft het hotel een grondige metamorfose ondergaan. Het project omvat een volledige vernieuwing van de hotelkamers en de badkamers krijgen een upgrade. Daarnaast krijgen de gangen, het restaurant, de serre, receptie, lobby, bar en de openbare toiletten een nieuw gezicht. Eveneens worden de conferentiezalen volgens het nieuwe vergaderconcept van Bilderberg uitgevoerd. Na deze restyling zal Château Holtmühle tot de absolute top van de Bilderberg groep behoren.

Conceptual design
Interior Consult, onderdeel van de Hospitality Circle Group, is meer dan vijftien jaar een specialist in “turn-key” projectinrichting. Interior Consult assisteert hotels, restaurants, conferentie centra, de leisure – en de vastgoedmarkt vanaf de ontwikkelingsfase, het “conceptual design” tot en met de installatie, styling en oplevering. In haar portfolio rekent ze onder andere Bilderberg, Golden Tulip Hotels Inns & Resorts, Carlton, Regardz, Shell, Autogrill, Zwitserleven en NH Hoteles.

Meer informatie
Hospitality Circle Group
Interior Consult
Hotel Supply
Hotel Tech
Hotel-purchase.com

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.