Inzenden Architectuurprijs Nijmegen

Inzenden Architectuurprijs Nijmegen

Actualiteiten, Nieuws
Door: Petra Starink | 25-11-2015

Castellatoren wint architectuurprijs NijmegenIn opdracht van de gemeente Nijmegen organiseert het Architectuur Centrum Nijmegen (ACN) voor de vijfde keer de Architectuurprijs Nijmegen. Projecten die in 2013 tot en met 2015 zijn ontworpen kunnen worden aangemeld. De doelstelling van de architectuurprijs Nijmegen is de kwaliteit te stimuleren bij een groot publiek.

In de afgelopen jaren zijn er veel projecten in Nijmegen met bijzondere kwaliteit opgeleverd. ACN kijkt uit naar de inzendingen die aan een vakjury en het publiek zullen worden voorgelegd. De onafhankelijke vakjury zal alle projecten beoordelen en daaruit 10 genomineerden selecteren. Inschrijvers dingen ook mee naar de publieksprijs.

In 2013 werd de prijs uitgereikt aan de Castellatoren (architect Ludo Grooteman van dok architecten in opdracht van Talis). Het project Hart van Hatert (24H-architecture in opdracht van Portaal Vastgoed Ontwikkeling) ontving de publieksprijs.

Aanmelden van projecten kan aan [email protected]nl. U ontvangt dan het inschrijfformulier en het reglement. In januari zullen alle genomineerden worden tentoongesteld op diverse plekken in Nijmegen. De Architectuurprijs Nijmegen 2015 en de publieksprijs worden uitgereikt op vrijdag 29 januari om 20.00 uur door de verantwoordelijke wethouder.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.