Inzenden jaarboek 2012

Inzenden jaarboek 2012

Nieuws
Door: Petra Starink | 22-03-2012

De nieuwste editie van het jaarboek Landschapsarchitectuur en stedenbouw in Nederland is weer in de maak. Dit jaarboek laat sinds 1996 de beste, mooiste, meest voorbeeldige plannen en projecten zien die bijdragen aan de actuele ruimtelijke inrichting en kwaliteit van ons land.

Ontwerpers, opdrachtgevers en ontwikkelaars worden uitgenodigd om hun beste plannen, projecten en studies over de periode 2010-2012 in te sturen. De inzendingen dienen maandag 16 april 2012 te zijn aangemeld op het secretariaat.

Een onafhankelijke commissie bestaande uit onder andere Eric Luiten (voorzitter), Jelte Boeijenga, Harma Horlings en Daan Zandbelt verzorgt de selectie. Het overzicht verschijnt dit najaar in combinatie met het tijdschrift Blauwe Kamer. De selectie wordt aangevuld met essays waarin de belangrijkste ontwikkelingen en tendensen op dit gebied worden besproken.

Gevraagd: plannen, projecten en studies

Bedrijventerreinen, herinrichting van de stad, infrastructuur, landelijk gebied, nieuwe landgoederen, openbare ruimte, parken, regionale studies, stedelijke uitbreidingen, studies en strategieën, tuinen, etc.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.