Inzenden Nationale Staalprijs 2018

Nieuws

Inzenden Nationale Staalprijs 2018

Door: Petra Starink | 11-01-2018

Er kunnen weer projecten worden ingezonden voor de Nationale Staalprijs 2018, de tweejaarlijkse prijs van Bouwen met Staal, bestemd voor inspirerende toepassingen van staal in de bouw.

Nationale Staalprijs 2018

Deelname staat open voor projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, die in 2017 of 2016 zijn opgeleverd of in gebruik zijn genomen. Projecten in het buitenland kunnen ook mee doen. Bij deze projecten dienen minimaal twee projectpartners (opdrachtgever, architect, constructeur, aannemer en/of staalbouwer) van Nederlandse afkomst te zijn.

Duurzaamheidsprijs Staal

De categorieën waar je in kunt deelnemen zijn:  utiliteitsbouw, industriebouw, woningbouw, infrastructuur en karakteristieke stalen bouwdelen, hier behoren stalen gevels en daken, atria, luifels, trappen en openbaar kunstbezit toe. Alle inzendingen dingen mee naar de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. Deze prijs  gaat naar het project dat het beste scoort op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

Inzenden van project

Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury. Direct na de jurering in juni 2018 worden de genomineerden projecten bekend. Bekendmaking van de prijswinnaars volgt in oktober tijdens de Nationale Staalbouwdag 2018. Inzenden voor de Nationale Staalprijs 2018 kan hier.

Op de foto een van de winnaars van 2016, de Paleisbrug in  ’s-Hertogenbosch ontworpen door Benthem Crouwel Architects Foto: Jacqueline Knudsen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.