Inzenden studentenSTAALprijs 2019

Nieuws

Inzenden studentenSTAALprijs 2019

Door: Petra Starink | 27-05-2019

Studenten die tussen 31 juli 2018 en 1 augustus 2019 zijn afgestudeerd of gaan afstuderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de studentenSTAALprijs 2019. Inzenden kan tot 15 augustus.
Ieder jaar wordt de prijs georganiseerd door Bouwen met Staal en is bedoeld voor studenten bouwkunde en civiele techniek aan hogescholen, universiteiten, academies van bouwkunst en de opleidingen Staalconstructeur en Constructief ontwerper van Bouwen met Staal. De prijs waardeert afstudeerwerk waarin staal een belangrijke functie vervult.

Nieuwe categorie

Er zijn drie categorieën: Bachelor, Master en Master Architectuur. Om architectuurstudenten aan te moedigen om deel te nemen, is recent een categorie toegevoegd. Daarnaast zijn er twee categorie-overstijgende, productgeoriënteerde prijzen te winnen: de Van Bentum Prijs voor toepassingen van dunne staalplaat en de Prepainted Metal Trophy (voorheen ECCA-award) voor een bijzondere toepassing van voorgelakt metaal.

StaalSCHOOLprijs

Bouwen met Staal organiseert in samenwerking met MBO-scholen de staalSCHOOLprijs. Na succesvolle pilots met het Techniek College Rotterdam uit Schiedam en het Koning Willem 1 College is Bouwen met Staal op zoek naar opleidingen bouwkunde die in 2020 ook zo’n prijs voor afstudeerders willen organiseren.

Uitreiking op Nationale Staalbouwdag

De studentenSTAALprijs 2019 wordt dinsdag 8 oktober uitgereikt tijdens de Nationale Staalbouwdag die dit jaar plaatsvindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De winnende en genomineerde afstudeerprojecten worden gepubliceerd in het vakblad Bouwen met Staal. 
Meer informatie is te vinden op de website van Bouwen met Staal.

Fotografie: Petra Starink

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.