Inzenden voor NRP Gulden Feniks 2015

Inzenden voor NRP Gulden Feniks 2015

Nieuws
Door: Petra Starink | 01-12-2014

Stichting Nationaal Renovatie Platform (NRP) en mediapartner Eisma Bouwmedia nodigen projectteams uit bijzondere renovatie- en (gebieds)transformatieprojecten in te zenden voor de Gulden Feniks. Een extra prijs wordt uitgereikt in de categorie Low budget, High impact. Voorwaarde is dat de projecten zijn opgeleverd in 2014.

Gebieds(transformatie) en renovatie

Heeft u een project in de bestaande voorraad afgerond of kent u een mooi project?

De criteria waar uw project aan moet voldoen zijn:

– Het project is in 2014  grotendeels afgerond in een van de categorieën: gebiedstransformatie, transformatie of renovatie.

– U project voldoet aan de voorwaarden en de criteria

–  U heeft een project gerealiseerd met een laag budget? Zend dan zeker ook in! Uw (gebieds)transformatie- of renovatieproject komt dan in aanmerking voor de extra prijs Low budget, high impact.

Alle ingezonden projecten worden beoordeeld door een breed samengestelde jury onder leiding van prof. ir. Karin Laglas. Inzenden voor de NRP Gulden Feniks geeft extra zichtbaarheid en waarde aan een geslaagd (gebieds) transformatie- of renovatieproject.

NRP Gulden Feniks jaarmagazine

Alle ingediende projecten worden gepubliceerd op de website van nrpguldenfeniks.nl  en later gebundeld in een NRP Gulden Feniks 2015 Jaarmagazine, dat in een oplage van 7000 stuks onder andere via NRP’s mediapartner Eisma Media Groep wordt verstuurd naar alle abonnees van ArchitectuurNL en Bouwwereld.

Inzenden tot 31 januari 2015

Een project inzenden kan tot en met 31 januari  2015. De nominaties worden in april bekend gemaakt. Op de Provada in juni krijgen de winnaars de Gulden Feniks uitgereikt. De onafhankelijke stichting NRP bevordert het duurzaam (her)gebruik van de bestaande omgeving en het imago van transformatie en renovatie door verbinding, kennisdeling en inspiratie.

De winnaars van 2014 waren:  Rotterdam Central District, het Energiehuis in Dordrecht en het Cygnus Gymnasium in Amsterdam gekozen.

De  Low budget, high impact prijs ging naar Fenixloods II.

Foto: Energiehuis, Dordrecht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.