Jonge architectendag in teken van samenwerken

Jonge architectendag in teken van samenwerken

Nieuws
Door: Petra Starink | 01-11-2011

De jonge architectendag (JA Dag) op 5 november staat in het teken van samenwerken. ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder” is het thema van deze jonge architectendag . Samenwerken blijkt  steeds weer cruciaal te zijn voor succesvolle projecten.

Op het programma staan presentaties en workshops van ervaringsdeskundigen. Wat moet je eigenlijk kunnen om succesvol samen te werken? Welke vormen van samenwerken zijn er? Hoe zet je BIM in voor succesvolle samenwerkingen? Leidt samenwerking met wetenschappers tot innovatie? Hoe presenteer je jezelf aan een opdrachtgever?

Dragon’s den

Samen met mediapartner Architectenweb organiseert de BNA tijdens de JA Dag 2011 een ‘Dragon’s den’, waarin jonge architecten hun beste idee voor een samenwerking, co-productie of co-creatie kunnen presenteren. De jury, bestaande uit Fred Schoorl (juryvoorzitter, directeur BNA), Michiel van Raaij (hoofdredacteur Architectenweb) en Marijn Schenk (NEXT Architects), beslist wie er aan het einde van de dag met € 1.000 naar huis gaat.

De BNA JA Dag is bedoeld om beginnende architecten (bij een bureau of als ondernemer) en masterstudenten architectuur te inspireren en hulp te bieden bij de start van hun loopbaan. De dag vindt plaats in het Schieblock in Rotterdam.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.