Kenners over Tiny Houses

Nieuws

Kenners over Tiny Houses

Door: Petra Starink | 24-08-2016

Het is een wens van velen, wonen in een Tiny House, midden in de natuur en zelfvoorzienend. Maar is het allemaal wel zo realistisch en realiseerbaar? In het stadscafe in het Stadhuis van Leiden kun je op 7 september alles te weten komen over Tiny Houses. De kenners over Tiny Houses op die avond zijn sociaal geograaf Ivan Nio, Gert van Vugt van het bedrijf Sustainer Homes en Jurgen van der Ploeg van Faro Architecten. De bijeenkomst wordt georganiseerd door RAP Leiden.

De kenners over Tiny

De 1e gast is sociaal geograaf Ivan Nio. Hij begrijpt waarom de kleine huisjes zo populair zijn en vertelt hoe dat komt. Zijn het duurzaamheidsidealen, of luisteren we ook naar onze portemonnee?

Gert van Vugt oogst lof en succes met zijn bedrijf Sustainer Homes, dat oude containers converteert tot duurzame, zelfvoorzienende woningen. Hoe klein is klein? Veel mensen willen kleiner wonen maar niet iedereen wil tiny.

De 3e gast is Jurgen van der Ploeg van Faro Architecten. Faro en de TU Delft startten samen het Tiny Tim (Timber Independent Mobile) project. Het concept leent zich als studentenwoning of autarkisch vakantiehuisje.

De avond op 7 september over Tiny Houses in het Stadscafe in het Stadhuis in Leiden begint om 20.00 uur.
Adres: Stadhuisplein 1, Leiden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.