Kerstvakantie: Grote Amsterdamse Architectuurquiz 2021

Actualiteiten, Evenementen, Nieuws

Kerstvakantie: Grote Amsterdamse Architectuurquiz 2021

Door: Redactie ArchitectuurNL | 25-12-2021

Tijdens de kerstvakantie organiseert het Centrum voor Architectuur Amsterdam de ‘Grote Amsterdamse Architectuurquiz 2021’. De quiz is voor iedereen online toegankelijk en bedoeld voor echte liefhebbers en kenners van Amsterdam. ‘Googlen mag’, laat de organisatie weten. ‘Maar uiteindelijk speel je live en uitsluitend op eigen kracht de finale.

De lange kerstvakantie is wat Arcam betreft een uitstekende gelegenheid om je kennis over de architectuur van Amsterdam te testen. De grote Amsterdamse Architectuurquiz 2021 biedt hiervoor alle mogelijkheden. Liefhebbers kunnen de vragen online invullen en deze vervolgens insturen. Na inzending wordt de behaalde score zichtbaar.

In de finale?

De deadline voor het inzenden van je antwoorden is uiterlijk vrijdag 7 januari 2022. Hieruit worden de tien beste inzendingen geselecteerd. Deze mensen gaan door naar de finale die live zal worden gespeeld op 12 januari 2022 in een online setting vanuit Pakhuis de Zwijger. De finale vindt plaats tijdens Architecture Now #25: de Architectuurprijzen 2021.

Redactie

In de redactie zitten Wendeline Dijkman (De GebouwenGids), Jaap Huisman (Parool), Ariadne Onclin en Michelle Gulickx (Podcast Landmassa), nai010 uitgevers en Indira van ’t Klooster en Femke Gerritsma (Arcam). Onder de winnaars verloot nai010 exemplaren van het Architectuur in Nederland Jaarboek 2020/2021, Dudok by Iwan Baan en BiodiverCITY – A matter of vital soil.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.