Kosteninfo in Cleopatra-software

Kosteninfo in Cleopatra-software

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 05-07-2008

Uitgeverij Reed Business gaat haar kostenbestanden van Bouwkosten.nl, GWWkosten.nl en kostenbestand Bouwdeelkosten (onderdeel van BeheerEnOnderhoudkosten.nl) laten integreren in het softwarepakket Cleopatra Enterprise. Door de koppeling kunnen gebruikers van de software kostengegevens eenvoudig integreren in hun werkproces.

Uitgeverij Reed Business sloot een samenwerkingsovereenkomst met Cost Engineering, de ontwikkelaar van het softwarepakket. Binnenkort wordt er een module ontwikkeld, waarbij alle kostenbestanden van Kosteninformatie Bouw & Infra ingelezen kunnen worden in software van Cost Engineering.

Kostenwebsites
Op en Bouwkosten.nl, GWWkosten.nl en BeheerEnOnderhoudkosten.nl vindt men complete calculatiegegevens om snel en eenvoudig diverse GWW-, bouw en beheer en onderhoudprojecten te begroten, te calculeren of te toetsen. Zowel globaal als gedetailleerd. Alle cijfers zijn onderbouwd, waardoor elke calculatie eenvoudig aan de eigen situatie kan worden aangepast.

De kosteninformatie op de sites was tot voor kort alleen in boekvorm of op cd-rom beschikbaar. De slag naar online heeft voor de gebruiker als belangrijkste voordeel dat de data te downloaden is en in verschillende softwarepakketten kan worden gebruikt. Uiteraard zijn de sites voorzien van prima zoekfunctionaliteiten en wordt de data gedurende het jaar continu up-to-date gehouden.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.