Langs sloopgebieden in Rotterdam

Langs sloopgebieden in Rotterdam

Nieuws
Door: Petra Starink | 17-04-2012

Op 21 april trapt Parfum de BoemBoem het nieuwe seizoen af. Een nieuwe serie wandel- en fietsroutes leiden deze zomer langs Rotterdamse bouwplaatsen en beloven weer volop verrassende ontmoetingen en optredens op bijzondere plekken. Daarbij wordt altijd de verbinding gemaakt met andere happenings in de stad. Op 21 april laat Parfum de BoemBoem zijn deelnemers proeven van zowel Motel Mozaïque, als architectuurfestival ZigZagCity en de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam.

Parfum de BoemBoem is een serie wandel- en fietsroutes langs bouw- en sloopgebieden in Rotterdam. Het doel? Bewoners en bezoekers van Rotterdam te laten stilstaan bij een stad die razendsnel verandert. En vooral: hen laten ervaren hoe prachtig het proces van bouwen en slopen is. In vijf jaar tijd groeide Parfum de BoemBoem uit tot een fenomeen. Keer op keer melden bouwputliefhebbers in alle soorten en maten zich in grote getale aan om mee te gaan op verkenningstocht door hun eigen stad. Naast een Nederlandstalige route is er nu ook een Engelstalige route.

Informatie

Startijden  11.30 en 14.30 (de route duurt 2 uur). Startpunt is het Schouwburgplein in Rotterdam. Toegang is 6,- euro per persoon.Voor meer informatie kijk op de website van Parfum de Boemboem

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.