LED Expo Benelux

LED Expo Benelux

Evenementen, Nieuws
Door: Petra Starink | 22-12-2015

LEd Expo Benelux 2016De derde editie van LED Expo Benelux op 27 en 28 januari 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch is een belangrijk informatieplatform voor iedereen die professioneel bezig is met de overstap naar ledverlichting. De beurs biedt een helder en efficiënt overzicht op het uitgebreide producten- en dienstenaanbod. Toonaangevende leveranciers zijn op de beurs aanwezig.

Besparing

Ledverlichting kan u veel geld besparen, tot wel 75-80% op de verbruikskosten van de verlichting. En digitale ledverlichting biedt vrijwel oneindige mogelijkheden om ruimtes, gebouwen of producten optimaal te verlichten. De prijzen van ledverlichting zijn de laatse jaren sterk gedaald waardoor de aanschaf in heel veel situaties in korte tijd is terugverdiend.

Workshops

Op de beurs zijn o.a. Fagerhult, Osram, tronix, House of Light, Philips en DMKUX te vinden. Dit is een kleine selectie uit de lijst van meer dan 100 exposanten. Led Expo Benelux biedt de bezoekers ook gratis een uitgebreid programma van op de praktijk toegesneden workshops aan.

LED Expo Benelux
27 en 28 januari 216
Brabanthallen, Den Bosch
De beurs is dagelijks geopend van 10.0 tot 18.00 uur.
Meer informatie ie te vinden op www.ledexpo.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.