1·Lectures Jeroen de Willigen

Lezingen

1·Lectures Jeroen de Willigen

Door: Petra Starink | 09-02-2017

Tijdens de lezingenreeks  1·Lectures, georganiseerd door de Academie van Bouwkunst en Architectuurcentrum Amsterdam bespreekt Jeroen de Willigen op donderdag 23 februari zijn visie op de toekomst van architectuur en stedenbouwkunde in een veranderde samenleving. Hij doet dit aan de hand van projecten van zijn bureau De Zwarte Hond en vanuit zijn ervaringen als Stadsbouwmeester in Groningen.

Jeroen de Willigen

Jeroen de Willigen is stedenbouwkundige en algemeen directeur van het bureau De Zwarte Hond. Eind 2014 werd hij benoemd als stadsbouwmeester van Groningen. Hij adviseert het college van B&W over de kwaliteit van de ruimtelijk-functionele ontwikkeling van de stad en hij is tevens eindverantwoordelijk voor de welstandstoets.

De Zwarte Hond

De Zwarte Hond speelt al decennia een intrigerende rol in het debat over architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Door continue te reflecteren op de veranderende tijdsgeest en aanpassingen van de bureau aanpak niet te schuwen, lukt het De Zwarte Hond om het vakgebied mede te innoveren.

23 februari 2017, aanvang 20.00 uur
Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam.
Tickets a € 5,- zijn online verkrijgbaar.
Tickets zijn ook te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing. Academiestudenten hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart.  De voertaal is Engels

Meer info via arcam.nl

Foto: Het nieuwe werken in Stadhuis Assen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.