1·Lectures | Zecc Architecten

Lezingen

1·Lectures | Zecc Architecten

Door: Petra Starink | 15-11-2016

Architectuurcentrum Amsterdam en de Academie van Bouwkunst organiseren op donderdag 17 november in het kader van 1.Lectures een bijeenkomst met Marnix van der Meer en Bart Kellerhuis. Samen met Steven Nobel runnen ze het Utrechtse bureau Zecc Architecten. Tijdens hun 1·Lectures spreken zij over de grondbeginselen van waaruit zij werken en hoe hun werkwijze is gevormd door hun onderwijs aan de Academie van Bouwkunst.

Marnix van der Meer

Marnix van der Meer (1972) studeerde Bouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht en Architectuur aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Tussen 1996 en 2002 werkte hij bij Meyer en Van Schooten Architecten. In 2003 richtte hij samen met Rolf Bruggink Zecc Architecten op. Vanaf 2012 vormt hij samen met Bart Kellerhuis en Steven Nobel een driemans directie bij Zecc Architecten.

Steven Nobel

Steven Nobel (1981) studeerde bouwkunde aan de Hogeschool van Utrecht en Architectuur aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Hij is sinds 2003 werkzaam bij Zecc architecten en heeft bijgedragen aan diverse projecten waaronder Baksteenhuis Groenekan & Bosvilla Soest. Sinds 2012 is hij partner bij Zecc Architecten.

Bart Kellerhuis

Bart Kellerhuis (1978) studeerde bouwkunde aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen en architectuur aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam. Tussen 2004 en 2007 was hij werkzaam bij Rappange & Partners in Amsterdam. Sinds 2008 werkt hij bij Zecc Architecten en vormt daar sinds 2012 een driemans directie met Marnix van der Meer en Steven Nobel.

Eerdere kandidaten in de 1·Lectures lezing waren o.a. Rients Dijkstra, Pi de Bruin, Wiel Arets.

Bezoekersinformatie

Tickets voor 17 november zijn te koop via de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam. Prijs: €5 (losse lezing) €35 (passe-partout acht lezingen). Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart.
Voertaal is Engels.
Fotografie: Mirjam van der Hoek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.