1.Lectures Ana Rascovsky over Supersudaca

Lezingen

1.Lectures Ana Rascovsky over Supersudaca

Door: Petra Starink | 07-05-2019

Op donderdag 23 mei geeft architect Ana Rascovsky een lezing over Supersudaca – Think Tank of architecture and urbanism, in het kader van de 1.Lectures georganiseerd door de Academie van Bouwkunst in samenwerking met Architectuurcentrum Amsterdam. Ana wordt geïntroduceerd door Lada Hrsak, oprichter van Bureau LADA (Landscape, Architecture, Design, Action), een interdisciplinair Amsterdams bureau met de focus op architectuur.

Supersudaca netwerk van architecten

Supersudaca is een netwerk van architecten (voornamelijk Latijns-Amerikanen) die er na bijna 19 jaar in geslaagd zijn samen te blijven werken, ondanks het feit dat ze verspreid over verschillende landen wonen en werken. Supersudaca (een woordcombinatie van deugd en een discriminerende belediging voor Latijns-Amerikanen) heeft in de loop der jaren een profiel gekregen dat steeds diverser wordt in onderwerpen die van invloed zijn op onze omgeving, terwijl het tegelijkertijd een belangrijke vraag stelt: hoe kunnen we hoopvol zijn in een wereld vol wreedheid?

Architect Ana Rascovsky

Ana Rascovsky, M.ARCH (Buenos Aires, 1972), voltooide een master of excellence in architectuur en stedenbouw van het Berlage Instituut Rotterdam (Nederland, 2002), een master in stedenbouwgeschiedenis van de Ecole d’Architecture de Versailles (Frankrijk, 2001) en een diploma in architectuur van de Universiteit van Buenos Aires – Faculteit Architectuur, Design en Stedenbouw (FADU-UBA, 1996).
Ze ontving de French Embassy / National Arts Fund grant en samen met Supersudaca de belangrijkste subsidie van het Prins Claus Fonds. Ze is één van de oprichters van Supersudaca – Think Tank of architecture and urbanism.

1.Lectures | Latin Pop | Supersudaca

1Lectures | Latin Pop | Supersudaca
Datum: Donderdag 23 mei 2019
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213
Voertaal: Engels
Tickets
: €7,50,- zijn hier verkrijgbaar.
Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben op vertoon van hun studentenkaart gratis toegang.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.