Liesbeth van der Pol op herhaling in Casla

Liesbeth van der Pol op herhaling in Casla

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 26-02-2010

Op 17 november jongstleden gaf Rijksbouwmeester Liesbeth van der Pol een lezing voor deBouwsociëteit Almere. Als gesprekspartner van Adri Duivesteijn roemde zij diens visie in de Concept Structuurvisie Almere 2.0, maar plaatste die avond ook een aantal opvallende kanttekeningen.
‘Moeten we streven naar een gefaseerde of directe invoering van het plan en verdient een concentratie op binnenstedelijk bouwen niet de voorkeur boven buitendijks bouwen’? Door tijdsdruk kwam een veelbelovende discussie niet goed op gang.
Op enig moment later in de tijd kwam Casla opnieuw in gesprek met Van der Pol en zij liet weten alsnog graag de dialoog met de gebruiker van de stad aan te willen gaan.
Casla waardeert deze geste van Liesbeth van der Pol bijzonder. Onder voorzitterschap van Rob van der Velden (directeur Atelier Dutch, Almere) wordt de belofte op een pittig gesprek ingelost op 4 maart aanstaande. In deze bijeenkomst van burgers en beleidsmakers, architecten en ontwikkelaars discussiëren we in vrijheid over de diverse standpunten. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan!

Datum: donderdag 4 maart
Inloop: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur
Locatie: Casa Casla
Weerwaterplein 3
1324 EE ALMERE

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.