Lighthouse beloont bouwsector

Lighthouse beloont bouwsector

Nieuws
Door: Petra Starink | 01-06-2011

De Lighthouseclub is dé netwerkvereniging voor leidinggevenden in de bouw. De club bestaat 50 jaar en viert dit met de Lighthouse Bouwprijs 2011. De prijs beloont een persoon of organisatie die een uitmuntende bijdrage heeft geleverd aan de bouwsector.

DeLighthouseclub bouwprijs wordt toegekend aan een persoon of organisatie die een uitmuntende bijdrage heeft geleverd aan de sector. Dat kan zijn op het gebied van architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling, op bestuurlijk vlak et cetera. Iedereen die verbonden is aan de bouwsector kan via de website www.lighthouseclubbouwprijs.nl een persoon of organisatie nomineren.

Twee ronden

De wedstrijd bestaat uit twee ronden. In de eerste ronde vindt de stemming plaats van genomineerden voor de Lighthouseclub Bouwprijs 2011. Deze ronde begint op 1 mei en sluit op 30 juni 2011. Vervolgens wordt iedereen uit de bouwsector en voornamelijk degene die in de eerste fase stemden, opnieuw gevraagd een stem uit te brengen op één van de finalisten. Deze ronde duurt van 1 juli tot 7 september 2011. Tijdens de tweede, finale ronde, worden de drie finalisten uit de lijst genomineerden gekozen en bekend gemaakt.

Uiteindelijk wordt de finalist met de meeste stemmen uitgeroepen tot de winnaar van de Lighthouseclub bouwprijs 2011. De winnaar wordt tijdens het jubileumfeest door het bestuur van de Lighthouseclub bekendgemaakt. De prijs bestaat uit € 5000,00 plus een plastiek gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Marijke de Goey.

Vragen via [email protected]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

    Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.