The Man Who Prints Houses

The Man Who Prints Houses

Nieuws
Door: Petra Starink | 23-09-2014

Op 28 september is in CineBergen de documentaire “The Man Who Prints Houses’ te zien. Samen met Architectuur Informatiecentrum Alkmaar (AIA) organiseert CineBergen een serie films over architectuur. De middag begint om 15.30 met een inleiding van Andre van Rijswijck van De Kaasfabriek in Alkmaar. Aansluitend is de documentaire te zien.

The Man Who Prints Houses

Enrico Dini wil onze visie op bouwen radicaal hervormen. Hij gelooft rotsvast dat gebouwen geprint kunnen worden met zijn revolutionaire 3D-printtechnologie en speciaal ontworpen artificiële zandsteen, en zet alles op alles om dit ook in de praktijk te realiseren. Maar kan dit ook echt? Wanneer het zijn familieleven en zijn zaak bijna ruïneert, gaat zijn missie dan niet te ver? De film brengt een persoonlijk portret van een man-met-een-missie, een man die ondanks alles blijft volharden.

3D printen in De Kaasfabriek

De Kaasfabriek is dé plek in Alkmaar waar je bijna alles kunt maken met 3D-printtechnieken en is gehuisvest in een aantal oude zeecontainers. De Kaasfabriek biedt een inspirerende ruimte, om kennis en vaardigheden op te doen.

Locatie van de film:
CineBergen, Eeuwigelaan 7, Bergen
Documentaire : The Man Who Prints Houses van Marc Webb, Jack Wake-Walker
Reserveren via www.cinebergen.nl

Bekijk hier de video

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.