Meepraten over de inhoud van ArchitectuurNL?

Meepraten over de inhoud van ArchitectuurNL?

Nieuws
Door: Petra Starink | 23-01-2012

Wat leest u het liefst in uw vakblad? Door welke informatie raakt u écht geïnspireerd? A.s. vrijdag 27 januari neemt de redactie van ArchitectuurNL de tijd om met architecten te praten over de inhoud van ArchitectuurNL. Dit jaar zal ArchitectuurNL een grote metamorfose ondergaan en graag nemen wij uw input mee in dit traject.

Bent u op de beurs GEVEL in Ahoy op bezoek? Kom dan even langs bij het Bouwwereld Terras op de beursvloer. Wij staan vanaf 13.00 uur op het terras (“Het Bouwwereld Terras”) op de beursvloer Gevel klaar om uw mening te horen. Voor iedere bezoeker aan de redactie, die meediscussieert over het vakblad ArchitectuurNL staat er koffie en een attentie klaar.

Uw aanmelding:

U geeft zelf aan hoeveel tijd u beschikbaar bent. Wilt u meepraten over het vakblad ArchitectuurNL, meld u dan aan bij Inge van Ditshuizen via email [email protected] of via Twitter @Ditshuizen.

Indien u nog geen toegangskaart heeft voor GEVEL, kunt u zich hier kosteloos registreren: www.gevel-online.nl/nl-NL/Bezoeker/Toegang.aspx

Wilt u meer informatie vooraf ontvangen over de insteek van deze middag, dan kunt u ook contact opnemen met ArchitectuurNL: 088 2944940 of [email protected]

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.