Metamorfose winkelcentrum Leidsenhage

Nieuws

Metamorfose winkelcentrum Leidsenhage

Door: Petra Starink | 05-04-2016

Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam ondergaat komende jaren een grote metamorfose. Het ontwerp is van architect Roberto Meyer van MVSA. Hij was eerder verantwoordelijk voor de schoen van de ING op de  Amsterdamse Zuidas, New Babylon in Den Haag, en hij was een van de architecten van het Station Rotterdam Centraal.

 

Eigenaar van Leidsenhage is Unibail-Rodamco. Het Frans-Nederlandse bedrijf is eigenaar van grote regionale winkelcentra in de belangrijkste steden van twaalf Europese landen. Voor Leidsenhage is in samenwerking met de Coöperatieve Vereniging van Eigenaars en de gemeente Leidschendam-Voorburg een ambitieus plan ontwikkeld voor de herontwikkeling van Leidsenhage. Er wordt meer dan 200 miljoen geïnvesteerd in de realisatie van de plannen, exclusief de aankoop van winkelpanden. Leidsenhage wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum waar de shopping experience centraal staat. Hoge winkelpuien, lokale winkels en flagshipstores met een duidelijke identiteit gaan het winkelgebied sieren.

Winkelervaring

Leidsenhage streeft een serviceniveau van vier sterren na. De consument zal het gevoel hebben dat het aan niets ontbreekt. Voldoende gratis parkeerplekken, gekoelde kluisjes voor boodschappen tot bijvoorbeeld een personal shopper. Alle diensten zijn bedoeld om de winkelervaring makkelijk en leuker te maken.

Meer info leidsenhage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.