Mooiste Bossche gebouw

Evenementen, Nieuws

Mooiste Bossche gebouw

Door: Petra Starink | 01-06-2015

Het BAI (Bosch Architectuur Initiatief) bestaat 20 jaar. Een goed moment om te kijken wat 20 jaar architectuur de stad heeft opgeleverd. Den Bosch staat bekend om haar middeleeuwse binnenstad, maar de laatst jaren is er aardig wat aan de stad gesleuteld en steekt de stad haar nek uit als het gaat om stadsvernieuwing. De stad is de afgelopen 20 jaar aangepakt van hele wijken tot kleine inpassingen. Te denken valt aan de bouw van het Paleiskwartier en het Museumkwartier.

Maar wat vindt nu de Bosschenaar zelf van al deze nieuwe architectuur? Het BAI wilt het graag weten en zoekt het mooiste Bossche gebouw van de afgelopen 20 jaar.

Welk gebouw is het mooiste en kan gezien worden als zeer waardevolle toevoeging aan de stad. U kunt kiezen uit het lijstje van genomineerden. Staat u project er niet bij dan kunt u zelf een project nomineren uit de periode 1995 tot en met 2015. U kunt hier stemmen

Tijdens de Den Bosch BAI Night in de Verkadefabriek op 3 juli zal bekend worden gemaakt welk gebouw verkozen is tot het mooiste van de afgelopen 20 jaar. De Architectuurprijs 1995-2015 is een samenwerking tussen het BAI en het BNA.

Foto: Roeivereniging de Hertog

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.