Network & Knowledge Platform: eerste expertsessie

Network & Knowledge Platform: eerste expertsessie

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 30-08-2010

Deceuninck, een internationaal en beursgenoteerd bedrijf, designer & producent van duurzame hoogkwalitatieve kunststof systemen, lanceert het Network & Knowledge Platform in Nederland.

Dit platform fungeert als ontmoetingsplek voor beslissers in de bouwwereld en als podium voor architecten, woningcorporaties, gemeenten en bouwbedrijven. De doelstelling voor dit initiatief van Deceuninck is om partijen bij elkaar te brengen, kennis over te dragen en duurzame oplossingen aan te reiken.

Gedurende het jaar zullen diverse expertsessies plaatsvinden met hoogwaardige sprekers en inleidingen door beleidsmakers en/of -beïnvloeders. De sessies vinden uitsluitend plaats op toplocaties en bieden het exclusieve gezelschap uitgebreid gelegenheid tot netwerken. Deceuninck committeert zich middels het ‘outstanding-quality-label’ aan een zeer hoog kwaliteitsniveau.

Dit jaar is het centrale thema duurzaam bouwen. “Duurzaam bouwen is allang geen loze marketingkreet meer waarmee marktpartijen zich kunnen onderscheiden. Duurzaamheid is pure noodzaak om op de lange termijn als bedrijf te overleven.”, aldus Philippe Verriest, marketing manager bij Deceuninck Benelux. “Dit kan alleen door de krachten te bundelen, samen te werken, geïnformeerd te blijven over de nieuwste innovaties en door toepassing van hoogtechnologische duurzame producten in het bouwproces.”

Op de eerste expertsessie zal Jos van Eldonk, van Soeters van Eldonk architecten, een lezing geven over de door hen ontworpen Wuhan Energy Flower in China. Dit innovatieve gebouw zal het eerste kantoorgebouw ter wereld zijn dat voldoet aan de normen voor de hoogste duurzaamheidklasse. Daarnaast zal Bouwend Nederland de inleiding verzorgen over het thema Duurzaam Bouwen. Deze expertsessie vindt plaats op 15 september, voorafgaand aan de opening van [email protected] in Ahoy Rotterdam. Men kan zich vanaf 23 augustus inschrijven via www.deceuninck.nl

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.