Next Step Award voor Civic Architects

Nieuws

Next Step Award voor Civic Architects

Door: Petra Starink | 09-07-2018

Civic Architects hebben de Next Step Award 2018 gewonnen. Het bureau dat bestaat uit Jan Lebbink, Rick ten Doeschate, Ingrid van der Heijden en Gert Kwekkeboom kreeg de meeste waardering van de vakjury. De Next Step Award bestaat uit 10.000 euro en een bouwopdracht van ontwikkelaar Synchroon op een topkavel in het Amsterdamse Buiksloterham.

Het werk van Civic Architects

Do Janne Vermeulen, juryvoorzitter: “De jury heeft Civic leren kennen als een ambitieus bureau dat excelleert in adaptief vermogen. Mooi om te zien hoe ze flexibel inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen, en aan waardecreatie doen. Dit zijn architecten met ondernemersgeest die duidelijk hebben nagedacht over hun bureauvisie; ze weten precies waar ze heen willen en hebben een voor een jong bureau extreem professionele aanpak.”

Finalisten Next Step Award 2018

Overige finalisten van de Next Step Award waren Werkstatt (Eindhoven), Studio Prototype (Amsterdam) en IWT (Rotterdam). Alle finalisten krijgen tot het einde van 2018 ondersteuning, services en voordelen die normaal gesproken exclusief voor leden van de BNA zijn.

Jury

De jury bestaat naast Do Jeanne Vermeulen (Team V), uit Joost Baks (Space Encounters) Hedwig Heinsman(DUS Architects), Nanne de Ru(Powerhouse Company) en Anne van der Zwaag(OBJECT Rotterdam).

Start 3e editie Next Step Progam

Next Step Program is een initiatief van de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) en projectontwikkelaar Synchroon.
Missie: jonge architectenbureaus die excelleren in zowel ondernemerschap als architectuur de mogelijkheid bieden zich versneld verder te ontwikkelen. De derde editie start op 1 november tijdens de BNA Architectendag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.