Nieuw bestuur BNI

Nieuw bestuur BNI

Nieuws
Door: Petra Starink | 26-09-2012

Het bestuur van de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) is vernieuwd. De voormalig voorzitter Anita Haver en de penningmeester Herman Genet zijn sinds 6 september afgetreden. Anita Haver heeft samen met het oude bestuur hard gewerkt om de BNI sterk voor de toekomst te maken en heeft hiertoe ook de contacten met zusterverenigingen verstevigd.

Het nieuwe bestuur van de BNI in Amsterdam is als volgt samengesteld: Peter Dautzenberg (voorzitter), Linda Zadelaar (vice-voorzitter), Margot Eras (penningmeester), Frans Pijpers, Dorien Janssen, Jeroen van Dijk en Anja Dirks.

De nieuwe voorzitter van het bestuur is interieurarchitect en architect, momenteel zelfstandig werkzaam en verbonden als docent aan de Hogeschool van Amsterd! am in de minoren interieurarchitectuur en architectuur & beeldende kunst en hij leidt vormstudielessen voor architectuurstudenten. Hij heeft jarenlang een bureau gehad, van 1982 tot 2008, dautzenberg en de jong architecten bna/bni en werkt nu als eenmansbureau samen met partners in combinatie met andere disciplines.

De komende jaren wil het nieuwe bestuur de positie van de interieurarchitect versterken en haar positie tussen en relatie met de andere beroepsorganisaties verstevigen en verdiepen door een helder en transparant beleid, geformuleerd op basis van een goede communicatie met de leden.

Zie ook het bericht: Bestuur BNI stapt op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.