Nieuwe beurs voor excellente studenten

Nieuwe beurs voor excellente studenten

Nieuws
Door: Margriet Brus | 09-12-2013

The Berlage Center verstrekt vanaf studiejaar 2014-2015 een nieuwe studiebeurs voor Nederlandse studenten met een afgeronde master in architectuur en stedenbouw. De beurs is bedoeld om excellente studenten te ondersteunen die graag hun studie willen voortzetten in de internationale en interculturele setting van The Berlage.

Excellente studenten

In 2014 zal één beurs beschikbaar worden gesteld. In aanmerking voor de beurs komen Nederlandse studenten die zijn afgestudeerd aan een architectuur of stedenbouw masteropleiding van één van de technische universiteiten of Academies van Bouwkunst en daarbij een excellent resultaat hebben behaald. De deadline voor inschrijving is 15 februari 2014. De uitslag en toewijzing van de beurs wordt medio maart 2014 bekend gemaakt.

Roosegaarde en De Ru

The Berlage bereidt architecten en stedenbouwkundigen voor op de uitdagingen van de internationaal georiënteerde praktijk en voor verdere academische ontplooiing. Het programma richt zich op het uitbreiden en herdefiniëren van het instrumentarium, de aanpak en de methodes voor onderzoek en ontwerp voor de gebouwde omgeving. The Berlage kent een aantal Nederlandse bekende alumni zoals Reinier de Graaf, Bas Princen, Daan Roosegaarde en Nanne de Ru, de huidige directeur van het instituut.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.