Nominaties Achterhoek Architectuurprijs 2014

Nominaties Achterhoek Architectuurprijs 2014

Nieuws
Door: Petra Starink | 23-09-2014

Er zijn 3 projecten genomineerd uit de 24 inzendingen voor de Achterhoekse architectuurprijs. Het gaat om museum Villa Mondriaan aan de Zonnebrink in Winterswijk , de brandweerkazerne aan de Stokhorstweg in Doetinchem en de villa aan de Zwiepseweg 21 op de Lochemse Berg. Museum Villa Mondriaan is een ontwerp van Korteknie Stuhlmacher architecten in Rotterdam, de brandweerkazerne van Bekkering Adams architecten in Rotterdam en de villa van Maas architecten in Lochem.

Stichting Architectuur Prijs Achterhoek

“De stichting Architectuur Prijs Achterhoek wil door het uitreiken van regionale architectuurprijzen een bijdrage leveren aan de stimulering van de kwaliteit van de architectuur in de regio Achterhoek. Daarnaast wil de stichting een platform bieden voor het contact tussen de architecten, bouwers, woningcorporaties, toeleveringsbedrijven en de provinciale en regionale bestuurders.”

Publieksprijs

Alle voor de Architectuur Prijs Achterhoek ingediende projecten komen in aanmerking voor de APA-publieksprijs. Deze prijs wordt toegekend aan het project dat de meeste voorkeurstemmen krijgt van de lezers van het dagblad De Gelderlander en de bezoekers van het Stadsmuseum Doetinchem .

De uitreiking van de prijs is op 7 november in Ulft.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.