Onzichtbare boomhut

Onzichtbare boomhut

Nieuws
Door: Petra Starink | 19-08-2013

Een boomhut die je op het eerste gezicht niet eens ziet maar als je nog eens kijkt kun je het bijna niet geloven. Dit is een full size boomhut gemaakt voor de mens. De boomhutten zijn te vinden in Zweden en zijn te boeken via www.treehotel.se.

Treehotel biedt een unieke hotelervaring: boomhutten temidden van de ongerepte natuur. Elke kamer is uniek. Niet alleen de architectuur, maar ook de meubelen, verlichting en stoffen zijn op maat ontworpen. De kamers variëren in grootte tussen 15-30 m², de grootste kamers zijn voor maximaal vier personen.

Treehotel is gelegen in Harads in Zweden, ongeveer 100 kilometer van Luleå luchthaven. Het dorp heeft een bevolking van ongeveer 600 inwoners. Het meest opvallende deel van Harads is de schitterende omgeving. Vanuit de kamers krijg je een fantastisch uitzicht over de vallei.

Bekijk ook het artikel Uitkijktorens als experience

Bekijk hier de video

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
  1. M. Ippel

    Ziet er mooi uit, maar gaan vogels zich niet dood vliegen?

    Reageer
  2. Margriet

    Prachtig! Doet me denken aan het mirror house in Almere, een ontwerp van Anouk Vogel en Johan Selbing: http://www.anoukvogel.nl/indexhibit/projects/mirror-house/. De Volkskrant schreef er onlangs een lovende recensie over: http://www.johanselbing.nl/public/Volkskrant_28-7-2013.pdf

    Reageer

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.