Oproep Ruimte voor Talent #2

Nieuws

Oproep Ruimte voor Talent #2

Door: Petra Starink | 15-04-2019

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie wil ontwerpers in staat stellen om samen met een partner een omgeving te creëren waarin een gezamenlijk experiment, het delen van kennis en het leggen van nieuwe relaties centraal staat. Tot en met 8 mei 2019 kun je een voorstel indienen voor de Open Oproep Ruimte voor Talent#2. De oproep is bedoeld voor jonge of gevestigde ontwerpers en architecten. Het doel is nieuwe waardevolle connecties leggen tussen het ontwerpveld en maatschappelijke professionals, naast de artistieke en professionele ontwikkeling van de deelnemende ontwerpers.

Werkplaats of lab

Een voorbeeld kan zijn een werkplaats of lab. Een gelegenheids-samenwerking met een team van wetenschappers of met een producent die innovatie nastreeft, behoort tot een van de mogelijkheden.
Experimenten kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op de inzet van sensoren binnen 3D-textiele structuren of de constructieve kwaliteit van bamboe.

Per project € 25.000 beschikbaar

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie stelt voor deze open oproep € 150.000 beschikbaar. De maximale bijdrage per project is standaard € 25.000. Voorwaarden voor ondersteuning is dat er sprake is van een nieuwe samenwerking tussen een ontwerper en een partner die inhoudelijk bijdraagt en het project faciliteert. Bekijk hier een overzicht van eerder ondersteunde projecten van Ruimte voor talent.

Voorstel Ruimte voor Talent

Ontwerpers kunnen een voorstel indienen tot en met woensdag 8 mei 2019 via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. 
Lees hier de voorwaarden
om mee te doen met de oproep

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.