Oproep Ruimte voor talent #3

Nieuws

Oproep Ruimte voor talent #3

Door: Petra Starink | 09-07-2019

Architecten en ontwerpers worden door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie uitgenodigd om een voorstel in te dienen voor een onderzoek, experiment of ontwikkeling van nieuwe kennis in samenwerking met een lab of ontwikkelplek. Inzenden kan tot 11 september 2019.

Bijzondere samenwerkingen

Voor de 3de  ronde Open Oproep Ruimte voor Talent stelt het fonds € 250.000 beschikbaar. Hiermee kunnen tien bijzondere samenwerkingen worden ondersteund. Het doel van de oproep is om samen met een partner een omgeving te creëren, waarin gezamenlijk experimenteren, het delen van kennis en leggen van nieuwe relaties centraal staat.

De maximale bijdrage per project is € 25.000. Voorwaarden voor ondersteuning is dat er sprake is van een nieuwe samenwerking tussen een ontwerper en een partner die inhoudelijk bijdraagt en het project faciliteert.

Samenwerkingen van uiteenlopende aard

Samenwerkingen van projecten kunnen uiteenlopend van vorm zijn. Bijv. een (materiaal) onderzoek binnen een lab, een bijzondere samenwerking met een ontwikkelplek of een experimenteel onderzoek met een partner uit industrie of bedrijfsleven.

De subsidie is opgedeeld in twee delen. Er is € 15.000 gereserveerd voor de ontwerper en € 10.000 voor de faciliteiten en kennis van de partner. De bedragen worden verleend onder voorwaarden van een samenwerkingsovereenkomst die uiterlijk 4 weken na toekenning overlegd dient te worden.
Meer informatie is hier te vinden

Aanvraag indienen

De aanvraag kan tot en met woensdag 11 september 2019 worden ingediend via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. 

Foto: Peter de Winter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.