Park Hotel Amsterdam nadert eind renovatie

Park Hotel Amsterdam nadert eind renovatie

Nieuws
Door: Redactie ArchitectuurNL | 13-05-2008

De afronding van de renovatie van het Park Hotel Amsterdam is deze zomer een feit. Na een intensieve verbouwing is er in het hotel een atmosfeer gecreëerd dat als thuiskomen voelt. B&K Architects en Diederiks Architecten zijn verantwoordelijk voor het design in het hotel.

Het hotel wordt in fases opgeleverd; eind april werden de laatste lifestyle rooms opgeleverd en half mei is het tijd voor The Living Room.

Metamorfose
Het markante hoekpand aan de Stadhouderskade waarin het Park Hotel huisvest ondergaat momenteel een metamorfose. Gesteld kan worden dat er een compleet nieuw hotel wordt gerealiseerd, want niets is tijdens de verbouwing overgeslagen.

Eind april vond de afronding van de laatste 90 moderne exclusieve lifestyle rooms plaats. In totaal bieden nu 182 Superior & Executive kamers, junior suites & splitlevel suites de mogelijkheid om op bijzonder wijze te overnachten. Net zoals in de rest van het hotel zijn namelijk alle kamers ingericht met kunstwerken van George Heidweiller en de matrassen van Jensen staan garant voor een goede nachtrust.

Entree
Half mei is het de beurt aan The Living Room. De nieuwe entree geeft gasten het gevoel in een luxe woonkamer binnen te stappen. Gemakkelijk inchecken kan bij The Service Desk. Dit is tevens de plek waar gasten terecht kunnen voor informatie en boekingen in Amsterdam. De nieuwe Living Room is de juiste omgeving voor zowel zakelijke als leisure ontmoetingen; een openhaard, een gevulde boekenkast, een leestafel of een koel glas chardonnay.

In de zomer van 2008 staan ook de oplevering van de conference & event zalen, de dynamische meetingrooms, de `state of the art’ boardrooms en de gym te wachten. Eind juli zal Momo Restaurant – Bar – Lounge de deuren openen. De nieuwste belevenis voor zowel hotelgasten als mensen van buitenaf.

     

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.