Parkeergarage Theater genomineerd

Parkeergarage Theater genomineerd

Nieuws
Door: Petra Starink | 29-04-2013

Afgelopen week werd de Parkeergarage Theater van Nieuwegein genomineerd voor de European Parking Award, een prestigieuze Europese prijs voor excellente parkeervoorzieningen. Daarmee behoort de parkeergarage tot de beste vier parkeergarages van Europa. De winnaar wordt in september in Dublin bekend gemaakt.

De parkeergarages in de Nieuwegeinse binnenstad zijn dé toegangspoort tot het vernieuwde stadscentrum. De gemeente koos daarom bewust voor het concept ‘Parkeren is beleven’ met unieke, eigen identiteiten van de garages en aandacht voor ruimte, klantvriendelijkheid en kunst in beeld en geluid. Hans Reusch (wethouder verkeer): “Het belangrijkste is dat bezoekers aan de Binnenstad van Nieuwegein vanaf binnenkomst een plezierige start hebben van hun bezoek aan het winkelcentrum, theater of avondje uit. Wij zijn er trots op dat de nieuwe parkeergarage door de  Europese vakjury genomineerd is als beste parkeergarage. Eerder al ontvingen beide nieuwe parkeergarages de European Standard Parking Award, een kwaliteitskeurmerk van de European Parking Association).

Award

Deze award is een prestigieuze Europese prijs voor excellente parkeervoorzieningen. Met de award vraagt de European Parking Association (EPA) aandacht voor kwalitatieve verbeteringen in parkeervoorzieningen op straat en in parkeergarages die bijdragen aan duurzame stedelijke mobiliteitsplannen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.