Paviljoen van karton

Nieuws

Paviljoen van karton

Door: Petra Starink | 01-07-2013

Ben Stevens en Ralph Scheepers van het ontwerpatelier Think Paper ontwerpen in opdracht van Agentschap NL, het Holland Paviljoen op WorldSkills 2013. Het paviljoen is vervaardigd uit karton en is gebouwd in de vorm van een tulp.

Think Paper laat een uniek en onderscheidend ontwerp zien in Leipzig. Het paviljoen is geheel opgebouwd uit karton. Karton scoort hoog op het aspect duurzaamheid, is door zijn unieke materiaalopbouw 100% hernieuwbaar en recyclebaar, goedkoop en realiseerbaar in alle mogelijke vormen. Het materiaal karton breekt met een traditie in standbouw en hoeft na het evenement niet te hoeven worden weggegooid, het  kan meerdere keren worden gerecycled of hergebruikt. Het paviljoen biedt een representatieve en flexibel in te delen ruimte voor maximaal 80 personen waar diverse demonstraties en presentaties worden gehouden.

WorldSkills 2013

Nederland vertelt op WorldSkills 2013 in Leipzig in het Holland Paviljoen het verhaal hoe ‘real life’ en ‘future skills’ worden bijgebracht in het Nederlandse beroepsonderwijs om als Nederland een bijdrage te kunnen blijven leveren aan slimme oplossingen voor mondiale uitdagingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags:
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.