Plop-up op de Bouwcampus

Nieuws

Plop-up op de Bouwcampus

Door: Petra Starink | 10-04-2014

De Bouwcampus in Delft moet gaan bruisen. Op woensdag 23 april wordt er op de toekomstige Bouwcampus aan de Van den Burghweg 1 een Plop-up borrel gehouden. Een activiteit met een inspirerende inhoud en bubbels. Brainstorm mee over hoe je leven in de brouwerij brengt  in een gebied waar alleen van 9 tot 5 iets te doen is?

In 2014 komt de Bouwcampus in Delft. De Bouwcampus is een aantrekkelijke vestigingsplek voor grote en kleine kennisbedrijven. Samen zorgen zij voor de verspreiding en het gebruik van kennis, bedoeld voor het ontwikkelen en in stand houden van het beheer van de fysieke leefomgeving.

Inspiratie

Wie brengt er leven in de brouwerij? Dat was de vraag van een klein groepje dat begin 2014 om de tafel zat. Al brainstormend kwam er van alles langs. Geïnspireerd door Glamourmanifest uit Amsterdam werd de Plop-up bedacht. Tot aan de opening van de campus kan er elke keer een andere plek in of bij het toekomstige pand benut worden. Zo wordt de Bouwcampus doorontwikkeld als voorbeeld voor anders denken over leegstand. Op woensdag 23 april ben je welkom van 16.00 tot 18.00 uur aan de Van den Burghweg 1 in Delft. Inspiratie komt van Saskia Beer van Glamourmanifest. Het thema van die dag is: Van zielloos beton naar glamour.
Aanmelden kan bij Plop-up.

De Plop-up is o.a. een initiatief van  VVV-team deBouwcampus , Jonge Geesten, en Baanbrekers in de bouw.

Foto: Glamourmanifest

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.