Pop-up Mania

Pop-up Mania

Nieuws
Door: Petra Starink | 04-11-2014

Op donderdag 13 november vindt DPA Talk #04 ‘Pop-up Mania’ plaats. ‘Is de trend van tijdelijke interieurontwerpen blijvend?’ Dat is de vraag tijdens deze bijeenkomst. Jasper Jansen en Jeroen Dellensen van i29 geven samen met Bas van Tol van Studio Müller van Tol, hun visie op deze stelling aan de hand van een case study van een recent project. Jeroen Junte, Design Journalist, zal de avond als moderator begeleiden. ‘Pop-up Mania’wordt georganiseerd in samenwerking met ArchitectuurNL.

Je kunt je hier aanmelden voor de DPA Talk #04 Pop up Mania

Spreker Bas van Tol

Sinds 1998 heeft ruimtelijk ontwerper Bas van Tol zich gespecialiseerd in het creëren van buitengewone interieurs. Na zijn afstuderen in 1984 initieerde hij een groot aantal verschillende kunstprojecten en installaties. Later, in de jaren 1990, maakte hij ontwerpen voor een groot aantal tentoonstellingen en stands. Voor Bas van Tol zijn de belangrijkste factoren in een ontwerp de locatie (de context) en de mensen (de gebruikers). Of het nu een installatie, een tentoonstelling, een winkel, een restaurant, een kantoor of showroom, het betreft altijd een ‘ situatie ‘, dat vraagt om een plek voor zichzelf .

Jasper Jansen en Jeroen Dellensen van i29

Jasper Jansen en Jeroen Dellensen hebben in 2001 hun krachten gebundeld en één jaar later is  i29 geboren, een creatief en veelzijdig ontwerpbureau. Het doel van i29 is het creëren van intelligente ontwerpen met een opvallende vormentaal. ‘Ruimte’ is altijd de rode draad in de ontwerpen met een scherp oog voor detail. De aanpak is praktisch, gebaseerd op heldere, doortastende concepten. i29 probeert tot de kern van zaken te komen maar houden het uiteindelijke ontwerp simpel. Dit in samenwerking met de klant.

DPA Talk#04 vindt plaats op donderdag 13 november om 17.00 uur in samenwerking met ArchitectuurNL

Locatie: Design Post Amsterdam, Cruquiusweg 111, Amsterdam.

Bekijk hier het artikel Pop-upstore en restaurant in Felix-Meritis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.