Prijs voor transformatieprojecten

Prijs voor transformatieprojecten

Nieuws
Door: Margriet Brus | 10-12-2013

Heeft u het afgelopen jaar meegewerkt aan een bijzondere of inspirerende (gebieds)transformatie of renovatie? Dan is het mogelijk dit project in te zenden voor de NRP Gulden Feniks 2014. De Gulden Feniks wordt uitgereikt ter bevordering van en inspiratie voor duurzaam gebruik van de bestaande, gebouwde omgeving.

Speciaal magazine

Projecten kunnen tot en met 31 januari 2014 ingestuurd worden in de categorieën Gebiedstransformatie, Transformatie en Renovatie. Alle projecten zijn te zien op de site van de Gulden Feniks en worden later gebundeld in een speciaal magazine. Abonnees van AchitectuurNL ontvangen dit magazine gratis.

Lage investering, groot effect

Nieuw dit jaar is de categorie ‘low budget, high impact’. De winnaar van deze categorie wordt gekozen uit de inzendingen in de andere drie onderdelen. Deze prijs gaat naar een project dat met een relatief lage investering een groots effect heeft bereikt.

Meer informatie

Meer informatie over de prijs, deelname en de voorwaarden is te vinden op nrpguldenfeniks.nl. Daar zijn ook de inzendingen en winnaars van voorgaande jaren te bekijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.