Prijsuitreiking BAI Verkiezing

Actualiteiten, Nieuws, Prijsvragen

Prijsuitreiking BAI Verkiezing

Door: Redactie ArchitectuurNL | 26-03-2022

Op donderdag 14 april zullen vanaf 19.30 in de Willem Twee poppodium de winnaars bekendgemaakt worden gemaakt van de BAI Verkiezing Beste Bossche Gebouw 2015 – 2020. Liesbeth van de Pol zal de prijzen uitreiken; zij won de vorige BAI Verkiezing Beste Bossche Gebouw met haar project de Amazones.

Naast de feestelijke prijsuitreiking zal stedenbouwkundige Reinout Crince spreken over de Bossche Bouwopgave en draagt de Bossche stadsdichter Doeko L. voor uit eigen werk. Daarnaast zullen er gesprekken zijn met onder andere Liesbeth van de Pol, Marc Reniers (voorzitter Welstand), Thomas Kemme (architect) en Timo de Rijk (directeur Design Museum Den Bosch) over de Bossche identiteit en het belang van publieke opinie. De host van deze avond is Geert Das.

Na de uitreiking zijn er mogelijkheden om na te praten met een hapje en een drankje, muzikaal begeleid door DJ Schurkenbiefstuk.

Enthousiast

De organisatie geeft aan: “Het duurde door de coronabeperkingen wat langer dan gewenst maar nu is er dan toch een concrete datum voor de bekendmaking van het ‘Beste Bossche Gebouw 2015 – 2020. Een wedstrijd waarvoor bijna vierduizend mensen hun stem uitbrachten; zowel in de categorie klein als groot.

Iedereen is van harte welkom; vrijkaarten bestel je hier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang iedere week het laatste nieuws en informatie op het gebied van architectuur in uw mailbox.

Gerelateerd

Tags: , , , ,
0 Reacties Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.